Mini virágok: Rózsa, Rózsabimbó, levelek...

Ezen a kurzuson elsősorban kis méretű ecsetekkel, (2-től, max.6-os méretig) fogunk festeni.

Főleg műkörmösöknek, és hobby festőknek, akik a kiscsoportos foglalkozás keretében tudják az egylendület festést miniben elsajátítani. 

A sikeres festés érdekében a mini festőkurzus előtt érdemes a biztos ecsetkezelés elsajátításhoz, az egylendület festés alapkurzusát elvégezni, vagy az "Egylendület alapok" videót alaposan tanulmányozni. 

A festéshez minden eszközt és festéket én biztosítok. Az elkészült munkadarabok a kurzus végén hazavihetők. 

A foglalkozás ideje alatt  a festéshez szükséges anyagok -10 % kedvezménnyel az üzletben megvásárolhatók.

A foglalkozás időtartama: 5 óra + fél óra kávé szünet 

A kurzus ára: 12 000.- Ft 

A kurzus létszáma: min. 3, max. 5 fő

A kurzus helye: Fess! Galéria (2100 Gödöllő, Petőfi tér 13. Fsz. 5. Petőfi Udvarban) 

Jelentkezni lehet: Személyesen, az üzletben, email-ben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.," style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; background-color: #ffffff;">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefonon: 0620/555 93 18

A  jelentkezéshez 5 000.- Ft előleget kell befizetni, vagy átutalni cégünk számlájára, a fennmaradó összeget a kurzus napján, személyesen kell csak kifizetni.

Edit Kreatív Bt. 2100 Gödöllő, Petőfi tér 13. fsz.5  Petőfi Udvar  10103836-11869900-01004007 Budapest Bank)

Ha egy festőkurzus valamilyen oknál fogva elmarad, akkor a befizetett előleg díját visszafizetem, vagy kérésre egy másik időpontra jóváírom.