Ha szeretnél végre te is megtanulni festeni és nem csak mindig mások munkájában gyönyörködni, vagy szeretnél hozzátartozóidnak egy különleges, saját kezűleg készített ajándékkal kedveskedni, akkor gyere el hozzám, és jelentkezz valamelyik kurzusomra!

Én megmutatom neked, hogy hogyan tudsz különböző festékekkel nagyon szép dolgokat festeni.

Nem kell hozzá más, csak egy kis szorgalom, és sok-sok gyakorlás!

 

Természetesen nem állítom, hogy ez egy olcsó hobby, hiszen a jó minőségű festékek és ecsetek beszerzése bizony néha komoly összegbe is kerülhetnek.

Ahogy azt sem állítom, hogy néhány órai foglalkozás után már megtanulsz festeni és  biztos kézzel tudod majd az ecsetet használni.

Nagyon fontos az, hogy mennyire van érzéked, szorgalmad, és kitartásod ahhoz, hogy  a kurzuson tanultakat jól begyakorold, ahogy az is fontos, hogy csakis jó anyagokkal, eszközökkel kezdj el tanulni.

 Kiábrándító tud lenni, amikor minden igyekezetünk ellenére is képtelenek vagyunk megfesteni azt amit szeretnénk, és észre sem vesszük, hogy már rég nem a kezünkben van a hiba, hanem a helytelenül megválasztott ecsetben, és festékben.

   Ha úgy érzed, hogy érdekel a festészet, van rá lehetőséged, időd, hogy áldozz rá és megtanuld, akkor érdemes belevágni. 

A foglalkozásokon  olyan festészeti technikákat tanítok, különböző festékekkel, és médiumokkal, amik elsajátításával te is viszonylag gyorsan és egyszerűen megfestheted majd tárgyaidat, képeidet, vagy akár egész lakásod (falak, bútorok...) kidíszítheted. 

Magán kurzusokat, és kis csoportos foglalkozásokat is tartok, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb kurzus módot.  

Számomra nagyon fontos a személyes kapcsolat, fontos, hogy teljesen rá tudjak hangolódni az általam oktatott személyre, személyekre, és a tudásukhoz igazodva tudjunk az órán haladni.


Az általam oktatott technikák:

  •   EgyLendület® - díszítő akril festés,

  • Nedves a nedvesen” hagyományos olajjal - táj, és virág festés 

  •   Genesis® Heat-Set olaj - csendélet és virág festés 

  • Nedves a nedvesen” akrillal - csendélet és virág festés

A kurzusokra lehet egyénileg, és csoportosan is jelentkezni, max. 5 főig.

A foglalkozások  festéstől függően lehetnek egy, vagy két naposak.

A pontos részletek az adott kurzusnál vannak kiírva.

 

 Magán jellegű festőkurzusok előnye: 

- A kurzusok ára drágább, mint a csoportos foglalkozásoknál, viszont az óra üteme kimondottan a jelentkező tudási szintjéhez igazodva, egyénre szabottan van kialakítva.
- Rugalmas időpont választás
- Nem szükséges szigorúan a meghirdetett tematikát követni. 
- Több idő marad a gyakorlásra.
- Több idő marad a részletgazdag kidolgozásra.

A kurzusok időpontjának a kiválasztása közös megegyezés alapján történik.

 

 Csoportos festőkurzusok:

        - Kis csoportos foglalkozásokat indítok, max 5 főig.

- A kurzusok árai személyenként kedvezőbbek, mint a magán foglalkozásoknál, viszont kevesebbet tudok egyénre szabottan, mindenkivel külön foglalkozni.
- Az óra menete a csoporthoz van kialakítva.
- A kurzus tematikáját is szigorúbban kell követnem, hogy az óra végére mindenki elkészülhessen a munkájával, ezáltal kevesebb idő juthat a közös gyakorlásra, és a részletgazdag kidolgozásra.

- Az aktuális, induló kurzusokat a "Kurzusok időpontjai" menűpont alatt lehet megtalálni.

A kurzusokra jelentkezni lehet:

A  jelentkezéshez  5 000.- Ft / fő előleget kell befizetni, vagy átutalni cégünk számlájára, a fennmaradó összeget a kurzus napján, személyesen kell csak kifizetni.

( Edit Kreatív Bt. 2100 Gödöllő, Petőfi tér 13. fsz.5  Petőfi Udvar  10103836-11869900-01004007 Budapest Bank)

Ha egy festőkurzus valamilyen oknál fogva elmarad, akkor a befizetett előleg díját visszafizetem, vagy kérésre egy másik időpontra jóváírom.

EgyLendület® festőkurzusok  

"Nedves a nedvesen" olajfestés